BEMER 2017-11-14T11:30:59+00:00

BEMER® fysikalisk vaskulär terapi, är för närvarande en av de mest effektiva terapiformer som finns för att förebygga sjukdom och läkning av dessa.
BEMER® stimulerar fysikaliskt en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering.
Den nuvarande generationen BEMER Classic och BEMER Professional baseras på forskningens senaste resultat. BEMER använder i sina program en världsunik signalstruktur, utvecklade för behandling under dagen i vaket tillstånd och för behandling under sömnen.

BEMER®-terapi är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturliga reglerande mekanismer. BEMER® används oberoende av symtom som en kompletterande behandling vid olika processer för tillfrisknande. Dessutom bidrar BEMER® som friskvård, till en ökad prestationsförmåga på fritiden, i arbetet och i idrott.

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna per mejl info@naturligdeo.se eller tel 070-2261833 för vidare information om BEMER. Du kan också läsa mer på min BEMER hemsida här.

Välkommen till min BEMER websida

BEMER SARA

Unik möjlighet_vertical

×

Ursäkta om det är rörigt eller osnyggt, vi jobbar med att förbättra hemsidan :)